Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Digitalt undervisningsstöd för lärare

Bibliotekets IKT-pedagoger hjälper dig där tekniken möter pedagogiken. De stöttar dig med hur du kan arbeta på ett pedagogiskt och administrativt sätt med digitala verktyg som en del i din undervisning.

Apparna i Microsoft 365 erbjuder många möjligheter för effektivitet, samarbete och kommunikation, men det är ofta en utmaning att nyttja verktygen optimalt. Studiewebben är ett annat digitalt verktyg som många arbetar med dagligen och där smarta tips och trix kan göra stor skillnad.

IKT-pedagogerna erbjuder stöd i hur du kommer igång med Studiewebben, Zoom och Kaltura Capture. Vi visar hur du använder verktygen för att skapa ett flexibelt lärande, samarbete och återkoppling, både på campus, online och i blandade sammanhang. Vi erbjuder vägledning och stöd för dig som enskild lärare eller till hela kollegium.

Onsdagswebinar är en webb-serie där IKT-pedagogerna, under 15 minuter, pratar om och demonstrerar olika digitala verktyg som du på högskolan har tillgång till. (Via länken nedan omdirigeras du till SH-play, där du måste logga in för att se materialet.)

Har ditt ämneskollegium frågor kring Studiewebben? Boka någon av högskolans duktiga IKT-pedagoger för en introduktion och best-practice utifrån just era behov. De kan komma alltifrån en kvart på ett personalmöte till att göra en längre genomgång eller workshop.

Gör en bokning i kalendern: https://outlook.office365.com/owa/calendar/Digitaltundervisningsstdfrlrare@sunioffice.onmicrosoft.com/bookings/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidansvarig

Har du frågor om innehållet? Se kontakt i respektive plusbox

Önskemål om uppdateringar på sidan? - Fyll i detta formulär

Övriga frågor, vänligen vänd dig till info@sh.se

2023-05-04 av Oskar Dyvling