Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Digitalt undervisningsstöd för lärare

Bibliotekets IKT-pedagoger hjälper dig där tekniken möter pedagogiken. De stöttar dig med hur du kan arbeta på ett pedagogiskt och administrativt sätt med digitala verktyg som en del i din undervisning.

IKT-pedagogerna är ditt pedagogiska bollplank där du kan komma med dina frågor och funderingar om digital pedagogik, UDL, tillgänglighet, hybrid undervisning och mer.

IKT-pedagogerna erbjuder stöd i hur du kommer igång med Studiewebben, Zoom och Kaltura Capture. De visar hur du använder verktygen för att skapa ett flexibelt lärande, samarbete och återkoppling, både på campus, online och i blandade sammanhang. De erbjuder vägledning och stöd för dig som enskild lärare eller till hela kollegium.

Onsdagswebinar är en webb-serie där IKT-pedagogerna, under 15 minuter, pratar om och demonstrerar olika digitala verktyg som du på högskolan har tillgång till. (Via länken nedan omdirigeras du till SH-play, där du måste logga in för att se materialet.)

Har ditt ämneskollegium frågor kring Studiewebben? Boka någon av högskolans duktiga IKT-pedagoger för en introduktion och best-practice utifrån just era behov. De kan komma alltifrån en kvart på ett personalmöte till att göra en längre genomgång eller workshop.

Mejla till ikt-pedagogerna@sh.se

Sidansvarig

Har du frågor om innehållet? Se kontakt i respektive plusbox

Önskemål om uppdateringar på sidan? - Fyll i detta formulär

Övriga frågor, vänligen vänd dig till info@sh.se

2023-10-04 av Oskar Dyvling