Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Puffnyheter

 • Ser du skillnad på mejl och mejl?

  Kommunikationsavdelningen

  Om du får ett mejl från högskolans HR-avdelning där det ställs frågor om semesterersättning och där du uppmanas att lämna ut vissa uppgifter, skulle du göra det då? Vid Malmö universitet skickades just ett sådant mejl, men det var inte från HR-avdelningen, utan en planerad iscensatt IT-attack.

 • Ny HR-chef

  Kommunikationsavdelningen

  I november tillträdde högskolans nya HR-chef, Karin Borner. Hon har en lång bakgrund inom Human Resources (HR) och högskolevärlden och brinner lite extra för internationalisering.

 • Informera om din forskning på sh.se

  Kommunikationsavdelningen

  Det är viktigt att högskolans forskning syns - därför behövs information om din forskning på sh.se. Om du som forskare inte har beskrivit din forskning, kommer du inom den närmaste tiden få en påminnelse via mejl med instruktioner om hur du gör.

 • Du har väl inte missat högskolans konstrum Art Space?

  Kommunikationsavdelningen

  I september öppnade Art Space, högskolans nya satsning på konst och offentliga samtal. Utställningsrummet är en plats där studenter, forskare och allmänhet möter konst som kan ge tillfälle till eftertanke eller nya möten. I den andra utställningen, Vara plats , presenteras verk av tre konstnärer inne i gallerirummet men också ute på campustorget. Välkommen på vernissage den 17 november kl. 16-18!

 • Nyheter i webbens sökfunktion

  Kommunikationsavdelningen

  Sökverktyget både på högskolans medarbetarwebb och externa webbplats sh.se har under hösten varit föremål för ett större förbättringsarbete. Förhoppningen är att antalet relevanta sökträffar ska bli fler och mer lättöverskådliga.

 • En klassisk högtid med modern touch

  Kommunikationsavdelningen

  Coronapandemin fick oss att ställa om och skjuta fram. Efter drygt två års uppehåll var det så dags den 16 september att åter fira högskolans senaste akademiska framgångar.