Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Puffnyheter

 • Äntligen molnbaserade officemallar!

  Kommunikationsavdelningen

  Våra nya officemallar är nu möjliga att ladda ned för alla medarbetare. Några förändringar finns, men mycket är sig likt och vill du bara känna dig lugn, utan att precis just nu ha koll på alla detaljer ser du vår film.

 • Att arbeta på distans

  Kommunikationsavdelningen

  Distansarbete blev en del av vardagen under pandemin. På den här sidan har vi samlat länkar och information om att arbeta på distans.

 • Södertörns högskola i medierna

  Kommunikationsavdelningen

  Södertörns högskola förekommer nästan dagligen i olika medier, både tryckta, etermedier och sociala medier. Alla inlägg i sociala medier och på webbplatser där Södertörns högskola nämns listas i nyhetsflödet på denna sida. Du kan även ta del av den medieanalys som summerar högskolans närvaro i medierna varje kvartal.

 • Organisationsteam ersätter min arbetsplats

  Kommunikationsavdelningen

  I samband med lanseringen av nya medarbetarwebben har högskolan ersatt den del som hette "Min arbetsplats" på den tidigare medarbetarwebben med "Organisationsteam". De omfattar nyhetsflöde, lokala dokument och lokal kalender.

 • Uppdatera ditt personalkort och din profilbild

  Kommunikationsavdelningen

  Högskolans personalkort innehåller information om dig som medarbetare. Kortet visas för besökare på sh.se och för inloggade medarbetare på medarbetarwebben.

 • Högskolans verksamhet och coronasituationen

  Kommunikationsavdelningen

  Coronapandemin påverkar högskolans verksamhet i mycket hög utsträckning sedan i mars 2020. Denna nyhet uppdateras löpande allt eftersom nya beslut fattas. Rektor har i samråd med coronasamordningen beslutat följande för högskolans verksamhet.

 • Välkommen till nya medarbetarwebben!

  Kommunikationsavdelningen

  Den nya medarbetarwebben är tematisk strukturerad istället för som tidigare organisatoriskt. Dessutom har Microsoft Teams ersatt Min arbetsplats som avdelningarnas och institutionernas egen yta.