Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Startsida

Webbplats för medarbetare

Det här är Södertörns högskolas personalintranät, Medarbetarwebben. Här hittar du information och nyheter som rör ditt arbete och din anställning.

Som medarbetare loggar du in för att ta del av helheten. Längre ned på startsidan hittar du interna nyheter, kalender och driftinformation.

För information som rör endast din institution eller avdelning, besök Teams.

Projektet SH och administrativa uppgifter: Mer personlig kontakt och stärkta kollegiala relationer mellan medarbetare önskas

Den andra delrapporten från projektet om att kartlägga betungande administrativa arbetsuppgifter och processer visar att det önskas mer personlig kontakt och stärkta kollegiala relationer. Kunskapen har därmed utvecklats kring ett antal mer konkreta problem som högskolan kommer att arbeta vidare med.

Högskolan annonserar i offentlig miljö

Mellan den 21 mars och 17 april kommer Södertörns högskola att synas på digitala skärmar runtom i Stockholm. Annonserna kommer kunna ses på pendeltågs- och tunnelbanestationer, i ett antal centrum och gallerior samt i några fall på husfasader. Målet är att skapa eller stärka kännedomen om Södertörns högskola och få fler studieintresserade att överväga högskolan som lärosäte.

Tidning (Pixabay)

Högskolan i medierna

Södertörns högskola förekommer nästan dagligen i olika medier, både tryckta, etermedier och sociala medier. Alla inlägg i sociala medier och på webbplatser där Södertörns högskola nämns listas i nyhetsflödet på denna sida.

Personalkort och forskarprofil - så kan du synas på högskolans webbplatser

Högskolans personalkort innehåller information om dig som medarbetare. Om du forskar har du också möjlighet att beställa en forskarprofil för att beskriva din forskning och länka till publikationer. Läs mer om hur du redigerar ditt personalkort och forskarprofil.

Mattias Paul

Högskolans digitala coach stöttar i verktyg och program

Till högskolans digitala coach är du välkommen att vända dig för vägledning och utbildning när det gäller högskolans digitala verktyg. Läs mer på den nya sidan Digitalt stöd på Medarbetarwebben.

Högskolans åtgärder med anledning av kriget i Ukraina

Kriget i Ukraina påverkar högskolans verksamhet på flera sätt. Här kan du läsa mer om högskolans krisledning, stöd, ställningstagande och högskolans uppgift att bidra med kunskap till omvärlden.

Fler puffnyheter

Interna nyheter

För att se interna nyheter behöver du
logga in överst på sidan.

Intern kalender

För att se intern kalender behöver du
logga in överst på sidan.

Intern driftinformation

För att se intern driftinformation behöver du
logga in överst på sidan.