Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Startsida

Webbplats för medarbetare

Det här är Södertörns högskolas personalintranät, Medarbetarwebben. Här hittar du information och nyheter som rör ditt arbete och din anställning. Som medarbetare loggar du in för att ta del av helheten. Längre ned på startsidan hittar du interna nyheter, kalender och driftinformation.

En hand vid en fjärrkontroll och en laptop

Nya IT-riktlinjer ska tydliggöra resurser och ansvar

Södertörns högskola erbjuder en rad olika IT-resurser som stöd till högskolans medarbetare. Några exempel är datorer, SH-konton, mobiltelefoner, molntjänster och programvaror. Nu har nya IT-riktlinjer beslutats.

Trappor vid campus Södertörns högskola

Missa inte tillgänglighetsutbildningen

Alla medarbetare erbjuds ta del av en digital snabbutbildning i tillgänglighet, och särskilt viktig är den för dig som tar fram och/eller publicerar material på högskolans webbplatser. Starta nu för att hinna få alla avsnitten till din mejl!

Dator och mobil

Första pilotkursen i nya lärplattformen avslutad

Hösten 2022 byter studiewebben system för lärplattform från Itslearning till Canvas. En pilotomgång med en kurs i Canvas har precis avslutats och i februari 2022 blir utbildningsmaterialet tillgängligt.

Högskolans verksamhet och coronasituationen

Samlad information om de rekommendationer och beslut som gäller Södertörns högskola (till följd av coronapandemin).

Ett par händer som skriver på en laptop

Råd och tips vid val av e-post eller Teams 

I samband med att Södertörns högskolas nya medarbetarwebb lanserades i april 2021 ersätts delen ”Min arbetsplats” på det tidigare personalintranätet med Microsoft Teams. För vissa avdelningar, institutioner och arbetsgrupper är Teams nytt medan andra har arbetat i det under 2020 med anledning av pandemin eller tidigare än så.

Bildkollage med ballonger och huvudbyggnaden Moas båge

Södertörns högskola 25 år – var med och fira!

1996 slog Södertörns högskola upp portarna för första gången och drygt 1000 studenter klev in. 25 år senare studerar ungefär 13 000 studenter hos oss. Vårt jubileumsår 2021/2022 uppmärksammas på olika sätt – och medarbetare, institutioner och avdelningar uppmuntras också ta egna initiativ för att fira.

Fler puffnyheter