Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Startsida

Webbplats för medarbetare

Det här är Södertörns högskolas personalintranät, Medarbetarwebben. Här hittar du information och nyheter som rör ditt arbete och din anställning.

Som medarbetare loggar du in för att ta del av helheten. Längre ned på startsidan hittar du interna nyheter, kalender och driftinformation.

För information som rör endast din institution eller avdelning, besök Teams.

Gå en kurs i höst!

Känner du behov av kompetensutveckling inom något område? Eller var det länge sedan du övade hjärt-och lungräddning? Högskolan anordnar ett flertal utbildningar för anställda, varav några är nya för hösten. Ta del av utbudet och anmäl dig!

Handlingsplan för administrativt betungande arbetsuppgifter beslutad

Nu finns en handlingsplan för åtgärdsarbetet med administrativt betungande arbetsuppgifter vid Södertörns högskola. Handlingsplanen innehåller nio områden och inom flera områden har det redan påbörjats förbättringsarbeten.

Användarstöd i Studiewebben

I början av terminen erbjuds extra mycket användarstöd för dig som ska arbeta med högskolans lärplattform Studiewebben. Du kan mejla användarstöd, boka en genomgång eller se inspelade webbinarier.

Vanliga frågor om textrobotar i högskoleundervisning

Har du frågor kring AI-baserade textrobotar? Lärare och forskare från ämnena Medieteknik och Informatik på högskolan har sammanställt en lista med svar på vanliga frågor om textrobotar i högre utbildning.

Det här innebär högskolans byte av telefonileverantör för dig

Högskolan byter leverantör av telefoni, från Telia till Telenor. Det innebär att de fasta telefonerna kommer att försvinna och ersättas med en datorklient - en telefon i din dator. Här hittar du den samlade informationen om bytet.

Tidning (Pixabay)

Högskolan i medierna

Södertörns högskola förekommer nästan dagligen i olika medier, både tryckta, etermedier och sociala medier. Alla inlägg i sociala medier och på webbplatser där Södertörns högskola nämns listas i nyhetsflödet på denna sida.

Fler puffnyheter

Interna nyheter

För att se interna nyheter behöver du
logga in överst på sidan.

Intern kalender

För att se intern kalender behöver du
logga in överst på sidan.

Intern driftinformation

För att se intern driftinformation behöver du
logga in överst på sidan.