Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Startsida

Webbplats för medarbetare

Det här är Södertörns högskolas personalintranät, Medarbetarwebben. Här hittar du information och nyheter som rör ditt arbete och din anställning.
Som medarbetare loggar du in för att ta del av helheten. Längre ned på startsidan hittar du interna nyheter, kalender och driftinformation.

För information som rör endast din institution eller avdelning, besök Teams.

På högskolans externa webbplats sh.se hittar du information som riktar sig till studenter, forskarsamhälle och allmänhet. Där hittar du även bibliotekets webbplats.

Tyst läsesal där studenter sitter och studerar

Nu kan du samla studenternas resultat och noteringar på ett och samma ställe

Nu finns funktionen Resultat till Ladok som kopierar över omdömen/betyg för uppgifter/anteckningar från Omdömen i Studiewebben till Resultatnoteringar i Ladok med några få knapptryck. Det är ett sätt att framtidssäkra att dokumentationen finns sparad på ett säkert och samlat sätt. Här finns tips på hur du kommer igång!

Enheten för högskolepedagogisk utveckling - ditt stöd i undervisning och lärande

Enheten för högskolepedagogisk utveckling vänder sig till lärare och forskare men också till administrativ personal som kan och vill arbeta med pedagogisk kvalitetsutveckling. Nu har HPU fått en uppdaterad och utvecklad webbsida på sh.se – välkommen att ta del av informationen där!

Digital examination ska effektivisera för både lärare och studenter

Att införa digital examination bedöms kunna underlätta tentamen för både lärare och studenter, och de första tentasalarna ska byggas om under 2024. Här finns det du behöver veta om projektet Digital examination.

Tillgänglighetsanpassade dokument och annat material - här hittar du stödet

Att arbeta utifrån ett tillgänglighetsperspektiv innebär att skapa material så att så många som möjligt kan ta del av den text, bild och film du producerar. Här hittar du länkar till stöd och guider för hur du gör ditt material tillgängligt.

Hur går det med arbetet att förenkla och effektivisera administrativa arbetsuppgifter?

Det har gått drygt ett halvår sedan handlingsplanen för administrativt betungande arbetsuppgifter vid Södertörns högskola beslutades och det är hög tid att följa upp hur arbetet går. Inom nio olika åtgärdsområden pågår förbättringar och här kan du läsa om dessa.

Tidning (Pixabay)

Högskolan i medierna

Södertörns högskola förekommer nästan dagligen i olika medier, både tryckta, etermedier och sociala medier. Alla inlägg i sociala medier och på webbplatser där Södertörns högskola nämns listas i nyhetsflödet på denna sida.

Fler puffnyheter

Interna nyheter

För att se interna nyheter behöver du
logga in överst på sidan.

Intern kalender

För att se intern kalender behöver du
logga in överst på sidan.

Intern driftinformation

För att se intern driftinformation behöver du
logga in överst på sidan.