Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Södertörns högskola i medierna

Södertörns högskola förekommer nästan dagligen i olika medier, både tryckta, etermedier och sociala medier. Alla inlägg i sociala medier och på webbplatser där Södertörns högskola nämns listas i nyhetsflödet på denna sida. Du kan även ta del av den medieanalys som summerar högskolans närvaro i medierna varje kvartal.

Nyhetsflödet "Södertörns högskola i medierna" är hämtat från vår leverantör av mediebevakning, Infomedia. Om du klickar på en nyhetsrubrik kommer du att ledas till källan/mediet som publicerat nyheten. Observera alltså att Södertörns högskola inte är avsändare av nyheterna nedan och att ingen moderering sker. Listningen nedan innehåller inte heller material från tryckta medier, då de ofta ligger bakom betalvägg, och vi inte har rättigheter att sprida dessa.

Mediebevakning från sociala medier och på webbplatser

Medieanalys

Varje kvartal summerar Kommunikationsavdelningen högskolans närvaro i media.

Analyserna genomförs av ett mediebevakningsföretag, som även bevakar var Södertörns högskola förekommer i media på daglig basis. Analysen och rapporteringen tar hänsyn till de artiklar där Södertörns högskola nämnts vid namn.

Är du intresserad av äldre kvartalsanalyser, kontakta kommunikationsavdelningen.

Information

Har du frågor om innehållet? Se kontakt i respektive plusbox

Önskemål om uppdateringar på sidan? - Fyll i detta formulär

Övriga frågor, vänligen vänd dig till info@sh.se