Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Formulär för mina expertområden

Vad kul att du vill ha en forskarprofil! Bidra med din expertkunskap i media genom att anmäla dig till högskolans expertbank!

Återkommande kontaktar journalister Kommunikationsavdelningen och vill ha tag på en expert inom ett område till en artikel eller ett inslag. Det är då till stor hjälp om vi känner till inom vilka områden du kan tänka dig att uttala dig och att vi har ditt mobilnummer så att vi snabbt kan nå dig eller förmedla dina kontaktuppgifter när en journalist ringer. Om du vill vara tillgänglig för journalister via Kommunikationsavdelningen ber vi dig att fylla i formuläret.

Tänk på att beskriva din forskning populärvetenskapligt med flera nyckelord, så underlättar du för oss när vi är på jakt efter expertis inom ett visst område.Får mobiltelefonnummer lämnas ut till journalister?/Are we allowed to give your mobile telephone number to journalists? * (obligatorisk)
Får mobiltelefonnummer lämnas ut till journalister?/Are we allowed to give your mobile telephone number to journalists?Får andra telefonnummer lämnas ut till journalister?/Are we allowed to give your other telephone number to journalists?
Får andra telefonnummer lämnas ut till journalister?/Are we allowed to give your other telephone number to journalists?