Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

En efterlängtad personalfest

90-talstema, fotobås, bandet Popcorn och standup med Kodjo – det var mycket som uppskattades när högskolan äntligen kunde ha en personalfest igen.

Efter en lång tid med pandemirestriktioner kunde vi alla återigen mötas och umgås när ledningen för högskolan stod för en hejdundrande fest. En fest som både var ett tack för att vi alla hållit i och och hållit ut under pandemin, och även ett firande av högskolans 25-årsjubileum.
Drygt hälften av högskolans medarbetare anmälde sig till festen och några av rösterna efteråt löd:

  • ”Jättekul att så många gick all in på 90-talskläder”
  • ”Tack för en supertrevlig fest! Stand up i Aulan var toppen och bandet Popcorn - full pott! Riktigt roligt att dansa till liveband med kollegor som bjöd till från alla nivåer, ink ledningen. Tack!!”
  • ”Tack snälla för en underbar fest!!! Jag är så tacksam att jag arbetar på en så fantastisk arbetsplats! Fotoapparaten var ju jättekul och bandet mycket bra och arrangemanget i baren (ingen kö och biljetter), jättebra med bilderna av Högskolans bygge och Gustavs tal var precis lagom långt.”

Fler kommentarer från festen finns i den utvärdering som efteråt skickades ut till alla anmälda (se nedan). Mer om högskolans 25-årsjubileum finns på sh.se/25 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. respektive sh.se/25years Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Gunilla Gunner och Peter Dobers
Rektor Gustav Amberg och Kodjo
Festen i foajen (kväll)

Information

Har du frågor om innehållet? Se kontakt i respektive plusbox

Önskemål om uppdateringar på sidan? - Fyll i detta formulär

Övriga frågor, vänligen vänd dig till info@sh.se