Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Välkommen till Hållbarhetsdagarna 2022!

Hållbarhetsdagarna anordnas 13 juni till 16 juni. Vi vill efter terminens slut samla oss för att skapa en yta för kritiska samtal om hållbarhet på Södertörn, i Sverige och i världen.

Efter ännu ett år av ovanliga studie- och arbetsförhållanden kommer högskolan mellan den 13-16 juni att ge en plattform för hållbarhetsrelaterade aktiviteter och tillsammans med ansvar blicka framåt. Målsättningen att ge hela högskolan möjlighet att träffas, reflektera och ta sats inför nästa läsår.

Aktiviteter både på campus och digitalt

Ett antal punkter i programmet är redan klara och innehåller presentationer av och diskussion kring högskolans återbruksarbete, hållbarhetsforskning, posterpresentationer, tävling för uppsatser med hållbarhetstema samt studentdrivna hållbarhetsprojekt från högskolans nya Students Sustainability Office. Aktiviteterna under den 13 juni kommer genomföras på campus, medan aktiviteterna under senare delen av veckan kommer genomföras både på campus och digitalt.

Programmet fortfarande öppet för anmälningar

Programmet är fortfarande öppet för den som vill anmäla en aktivitet. Det kan vara ett internt hållbarhetsarbete som genomförts, ett forskningsprojekt, en workshop, eller en paneldiskussion, eller helt enkelt något med hållbarhetstema som du tror skulle vara intressant och viktigt för kollegor och studenter att delta i. Om du har förslag på en sådan aktivitet mejlar du hallbarhet@sh.se för att boka in den under veckan.

Varmt välkommen!

Projektgruppen för Hållbarhetsdagarna 2022

Information

Publicerad: 2022-03-31
Enhet: Kommunikationsavdelningen

Dela

E-post