Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Välkommen till nya medarbetarwebben!

Den nya medarbetarwebben är tematisk strukturerad istället för som tidigare organisatoriskt. Dessutom har Microsoft Teams ersatt Min arbetsplats som avdelningarnas och institutionernas egen yta.

På nya medarbetarwebben ska du som medarbetare hitta mycket av det du behöver i ditt arbete, som till exempel nyheter, kontaktvägar, verktyg och högskolegemensamma styrande dokument. På nya medarbetarwebben kopplar vi också ihop flera av Microsoft 365-produkterna så att det blir lättare för dig som användare att ha överblick över filer, e-post och dina Teams.

Vad är öppet och stängt på nya medarbetarwebben?

Nya Medarbetarwebben är delvis öppen för alla, även externa besökare. Informationssidor och styrande dokument på nya medarbetarwebben är tillgängliga för alla. Däremot krävs det alltid inloggning för att kunna se dina Teams och dina personliga filer, e-post och kalender i M365.

På nya medarbetarwebbens startsida finns elementen Nyheter, Kalender och Driftinformation som också bara visas när du som medarbetare är inloggad. Även verktyg/system och personliga favoriter kräver inloggning för att vara synliga.

Min sida – Din personliga sida

Alla medarbetare har en egen sida – "Min sida". Där hittar du dina kalenderhändelser, dina filer i OneDrive samt de Teams som du har behörighet till. Här finns också ingången till "Min profil", där du underhåller ditt personalkort.

Nyheter på startsidan

Medarbetarwebben har ett nyhetsflöde längst ner till vänster på startsidan. Nyhetsflödet visas bara om du är inloggad. Alla högskolans medarbetare kan skapa nyheter på startsidan. För att starta den stegvisa guiden för att skapa en nyhet i flödet klickar du på knappen Skapa nyhet.

  1. I steg ett fyller du i rubrik, ingress och innehåll (brödtext).
    Ange den enhet som är avsändare för nyheten.
  2. I steg två kan du förhandsgranska nyheten, gå tillbaka för att ändra i innehållet, eller välja att helt avbryta. Är du nöjd med innehållet – klicka på knappen Publicera nyhet.
  3. Steg tre är en bekräftelse på att din nyhet är publicerad.

Information

Har du frågor om innehållet? Se kontakt i respektive plusbox

Önskemål om uppdateringar på sidan? - Fyll i detta formulär

Övriga frågor, vänligen vänd dig till info@sh.se