Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Forskningsdatabas Open4Research

Här är det möjligt för alla forskare vid Södertörns högskola att hitta aktuella utlysningar av forskningsmedel och resebidrag.

Open4Research

Open4Research är en online-databas som uppdateras löpande och innehåller utlysningar av forskningsmedel och finansieringsmöjligheter från tusentals finansiärer världen över. Det går även att automatiskt bevaka utlysningar av intresse.

Södertörns högskola har sedan 1 oktober 2021 en prenumeration hos Open4Research. Alla anställda vid Södertörns högskola har tillgång till databasen.

Skapa ett konto

Du skapar ett konto genom att besöka Södertörns högskolas Open4Reserach sida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där kan du registrera dig med din sh.se e-postadress. Notera att bekräftelse e-posten kan hamna i skräpkorgen. Flytta detta e-post till din inkorg för att sedan trycka på bekräftelselänken.

Bevaka utlysningar

När du är inloggad är det möjligt att automatiskt bevaka forskningsområden av intresse. Du kan söka och filtrera efter tema, nyckelord, din profil etcetera. Genom att spara sina sökningar går det att bevaka kommande utlysningar utifrån dina valda kriterier. För att bevaka en utlysning så behöver du ticka i boxen Email notification när du sparar bevakningen.

Lär dig Open4Reserch

Om du behöver hjälp att komma igång med ditt sökande och bekanta dig med databasen finns en användarguide.

Du hittar en användarguide under fliken Help and advice Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Frågor, synpunkter eller hjälp

Kontakta gärna oss på Grants Office om du har synpunkter eller frågor.

Vi på Grants Office erbjuder korta genomgångar av Open4Reserch för intresserade institutioner, ämnesområden eller forskargrupper.

Om du som forskare behöver ytterligare stöd kontakta gärna Grants Office så kan vi boka in en träff med en forskningsrådgivare.

För hjälp med budget kontakta Ekonomiavdelningen via projektansokningar@sh.se

Sidansvarig

Har du frågor om innehållet? Se kontakt i respektive plusbox

Önskemål om uppdateringar på sidan? - Fyll i detta formulär

Övriga frågor, vänligen vänd dig till info@sh.se

2021-11-08 av Gabriela Voglio