Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Utbilda dig i tillgänglighet

Tillgänglighet i både fysiska och digitala miljöer berör oss alla. Det finns även lagkrav på tillgänglighetsanpassad information. Därför gör högskolan nu en satsning på en digital snabbutbildning. Alla medarbetare erbjuds ta del av utbildningen, och särskilt viktig är den för dig som tar fram och/eller publicerar material på högskolans webbplatser. Registrera dig via länken nedan från och med 4 november.

 Utbildningen är en digital snabbutbildning i små doser, en så kallad nanoutbildning. Det innebär att du får en serie korta utbildningsavsnitt skickade till din mejl. Utbildningen innehåller sju avsnitt och varje avsnitt tar endast tre minuter att göra. Efter att du har registrerat dig kommet ett avsnitt varje måndag. Ta dig den korta tid som behövs för att utbilda dig i denna viktiga fråga!

Registrera dig Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid frågor, kontakta din chef eller kompetensutveckling@sh.se.

Södertörns högskola samarbetar med Funka Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., som har tagit fram innehållet i utbildningen. Det finns även en serie utbildningsfilmer om hur du kan göra tillgänglighetsanpassade pdf:er.

Information

Har du frågor om innehållet? Se kontakt i respektive plusbox

Önskemål om uppdateringar på sidan? - Fyll i detta formulär

Övriga frågor, vänligen vänd dig till info@sh.se