Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

  • Start
  • / Puffnyheter
  • / Inbjudan till Fakultetsnämndens kvalitetskonferens 2021

Inbjudan till Fakultetsnämndens kvalitetskonferens 2021

Den 18 november välkomnar Fakultetsnämnden högskolans medarbetare till den årliga kvalitetskonferensen.

I år hålls Fakultetsnämndens kvalitetskonferens den 18 november på Långholmens konferens Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Årets tema är ”Byråkrati, styrning och möten: Om administrationens fasor och lockelser”.

Porträttfoto Peter Dobers

Varför hålls konferensen?

– En av traditionerna för Fakultetsnämnden har varit att anordna en årlig kvalitetskonferens med angelägna kvalitetsfrågor för högskolans medarbetare. I samband med de senaste årens utvärderingar och uppföljningar har Fakultetsnämnden ofta fått frågan om administrationens roll för hög kvalitet. Årets kvalitetskonferens är ett försök att bidra till den diskussionen, berättar Peter Dobers, Fakultetsnämndens ordförande.

Vilka riktar sig konferensen till?

– Som alltid har Fakultetsnämndens kvalitetskonferenser vänt sig till alla: lärare, forskare och medarbetare i förvaltning. Det är i samtalet mellan olika personalgrupper som vi tillsammans kan komma vidare i utvecklingen av hög kvalitet i utbildning och forskning.

Program

Via Fakultetsnämndens sida på medarbetarwebben kan du ta del av årets program.
Anmälan är stängd.

– Det ska bli så roligt att kunna få mötas på nytt på Långholmen och att få en stimulerande eftermiddag med trevlig samvaro också!, avslutar Peter Dobers.

Information

Publicerad: 2021-09-14
Enhet: Kommunikationsavdelningen

Dela

E-post