Du besöker just nu Medarbetarwebben utan att vara inloggad. Logga in för att ta del av innehåll för medarbetare.

Startsida

Webbplats för medarbetare

Det här är Södertörns högskolas personalintranät, Medarbetarwebben. Här hittar du information och nyheter som rör ditt arbete och din anställning.

Som medarbetare loggar du in för att ta del av helheten. Längre ned på startsidan hittar du interna nyheter, kalender och driftinformation.

För information som rör endast din institution eller avdelning, besök Teams.

Innovation Station Flemingsberg – ny plats för samverkan och innovation på högskolan

I höst invigs en co-workingmiljö på högskolan i samarbete med Flemingsberg Science. Men redan nu finns en innovationshubb och mötesplats på plan sex i Moas båge: Innovation Station - Flemingsberg.

Vanliga frågor om textrobotar i högskoleundervisning

Har du frågor kring de AI-baserade textrobotar som diskuterats i medierna på sistone? Lärare och forskare från ämnena Medieteknik och Informatik på högskolan har sammanställt frågor och svar om textrobotar i högre utbildning.

Tidning (Pixabay)

Högskolan i medierna

Södertörns högskola förekommer nästan dagligen i olika medier, både tryckta, etermedier och sociala medier. Alla inlägg i sociala medier och på webbplatser där Södertörns högskola nämns listas i nyhetsflödet på denna sida.

Välkommen att nominera hedersdoktor 2024!

Inför nästa akademiska högtid, som äger rum 9 februari 2024, bjuder Fakultetsnämnden in till att nominera personer som hedersdoktor vid Södertörns högskola.

Fortsatt arbete efter kartläggningen av administrativa arbetsuppgifter

Resultaten från kartläggningen av arbetsuppgifter som högskolans medarbetare upplever betungande är rapporterade och nu inleds nästa fas med att ta fram åtgärder. En handlingsplan ska både redovisa de åtgärder som vidtagits, men framför allt vilka projekt som kommer att starta.

Högskolans åtgärder med anledning av kriget i Ukraina

Kriget i Ukraina påverkar högskolans verksamhet på flera sätt. Här kan du läsa mer om högskolans krisledning, stöd, ställningstagande och högskolans uppgift att bidra med kunskap till omvärlden.

Fler puffnyheter

Interna nyheter

För att se interna nyheter behöver du
logga in överst på sidan.

Intern kalender

För att se intern kalender behöver du
logga in överst på sidan.

Intern driftinformation

För att se intern driftinformation behöver du
logga in överst på sidan.